Ωράριο Λειτουργίας
  • Monday 07.00 - 16.30
  • Tuesday 07.00 - 16.30
  • Wednesday 07.00 - 16.30
  • Thursday 07.00 - 16.30
  • Friday 07.00 - 16.30
  • Saturday 09.00 - 16.30

Service Συντήρηση ΒΜW & ΜΙΝΙ

Το service στο εξειδικευμένο συνεργείο “Γεραντίδης” συνδυάζει την τεχνογνωσία με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στο αυτοκίνητό σας βάση των πραγματικών του αναγκών. Σας ενημερώνουμε για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες και φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας ώστε να διατηρήσει την αξία του και τις επιδόσεις του με το πέρασμα των χρόνων.

-Ηλεκτρονικό Βιβλίο Service – KeyReader

Ως εξειδικευμένοι επισκευαστές BMW κάνουμε χρήση της τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Με την συσκευή KeyReader μπορούμε να δούμε και να καταχωρήσουμε ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία service του αυτοκινήτου σας, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας ασάφειες και τυχόν λάθη.

-Συντήρηση Α/C

Η απόδοση και η διάρκεια ζωής του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας εξαρτώνται από την σωστή συντήρησή του. Προγραμματίστε σήμερα τον έλεγχο των συστημάτων κλιματισμού και των βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα λειτουργούν σωστά διατηρώντας καθαρή και υγιή την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

-Εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας

Προσφέρουμε εγγύηση για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στο αυτοκίνητό σας και για όλα τα γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά BMW και Mini

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.