Η εταιρία

Η Εμπειρία

Η αγάπη των ανθρώπων της εταιρείας για την ΒΜW και για όλα όσα αντιπροσωπεύει ξεκίνησε το 1975 όταν ο Χ.ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ, εργαζόμενος στην επίσημη αντιπροσωπεία της BMW, μυήθηκε στη φιλοσοφία του μοναδικού αυτού brand και λίγα χρόνια αργότερα, το 1983, ξεκίνησε την δική του εταιρεία.

Ο επαγγελματισμός

Η επαγγελματική προσέγγιση, η άψογη εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κατέστησε την εταιρεία “Γεραντίδης” ως ένα από τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα συνεργεία BMW & Mini με ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες από όλη τη Β. Ελλάδα.

Το Μέλλον

Η ομάδα της “Γεραντίδης” έχει τις γνώσεις, την εξειδίκευση και τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον πελάτη, ώστε να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της εταιρείας με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και αφοσίωση. Οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός αναβαθμίζονται και η εταιρεία οδηγείται σε μια νέα δυναμική εποχή.

Η Εμπειρία

Η ιστορία των Γ.ΧΡΗΣΤΟΥ και Χ.ΓΕΡΑΝΤΙΔΗ ξεκινάει το 1975. Εργαζόμενοι τότε στην επίσημη αντιπροσωπία BMW Θεσσαλονίκης ανάκτησαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την μετέπειτα πορεία τους.

Η Γνώση

Η γνώση, η εμπειρία μα πάνω απ’ όλα η αγάπη τους για την BMW, τους ένωσαν και έτσι το 1983, ίδρυσαν τη δίκη τους εταιρία. Aπό τότε μέχρι και σήμερα η συνέπειά και ο επαγγελματισμός,τους κατέστησε σαν ένα από τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα συνέργεια BMW στην Ελλάδα, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Το Μέλλον

Η εταιρία Γ.ΧΡΗΣΤΟΥ και Χ.ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, κοιτάει μπροστά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και τον εξοπλισμό της, ώστε να καλύπτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις του σήμερα άλλα και του αύριο.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Έχουμε την απαραίτητη γνώση, τα εργαλεία και το κατάλληλο προσωπικό, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.

3000+

Ικανοποιημένοι
πελάτες

100%

Εγγυημένο αποτέλεσμα

35

Χρόνια
εμπειρίας